Ingeniørcruise 20.8 med M/S Kryllingen II på vakre Krøderen

Endelig kom Ingeniørvåpenets Soldatforening og Pensjonistforeningen til M/S Kryllingen med Askeladden fra Hønefoss. Det var en feststemt gjeng som koste seg ombord med deilig hjortegryte fra Krøderen kro og nydelige bringebær fra Søndre Bjerkerud Gård. Verdensklasse👍🇳🇴😎. Turen gikk til SagaGulsvik , med orienteringer underveis og historien om kampene i aprildagene 1940. Førsteamanuensis Kåre Swaang vant turen for 2022. Han var 10 år da tyskerne stormet opp gata i Bergen 9. april 1940. Applausen satt løst på turen, vi så video fra 1938, Ingeniørvåpenet feiret 250 års jubileum med Kong Håkon på Hvalsmoen. Skipper Helge fikk en personlig hilsen fra foreningen ved formann Henning Skøien, og stor takk til Erling og Kjell. 👍😎🇳🇴🇳🇴🇳🇴Presis kl 20.00 bar turen til Hønefoss med Askeladden. Tusen takk for nå.

VELKOMMEN TIL KRØDSHERAD
VELKOMSTDRIKKE
HJORTEGRYTA SMAKTE FROTREFFELIG
GOD STEMNING
MANGE HISTORIER UNDERVEIS
AVTROPPENDE FORMANN ER MED FOR 2. GANG
MED LIV ER DET LIV
VÆRET VAR MED OSS
TREKNING AV VINNEREN FOR 2022
KAMPENE VED GULSVIK APRIL 1940

FORELØPIG DATO FOR NY TUR I 2022 ER FREDAG 19.8.