Historisk kveld på Grand hotell 15 april 2020

«Da krigen kom til Ringerike» kommer på kino. Vi i styret til Ingeniørvåpenets Soldatforening inviterer til møte på Grand Hotel Hønefoss den 15.4. Kl 17-18.45. De 30 første som vil bli medlem for kr 400,- på livstid, vil få gratis kinobillett til denne forestillingen. Er du allerede medlem, men tar med en ny, vil dere begge få gratis kinobilletter. Velkommen!!

Bildet kan inneholde: en eller flere personer og utendørs, tekst som sier 'Harde kamper: Slik sa det ut Haugsbygd i april i 1940, da det raste harde kamper mellom norske og tyske soldater. Her er tyskerne pa fremmarsj. Foto: Arkivfoto'

Én kommentar til «Historisk kveld på Grand hotell 15 april 2020»

  1. Det blir servert kaffe og noe å bite i. General Hagen vil foreldra om den nye Langtidsplanen, før vi går til Kulturhuset og ser premieren på dokumentarfilmen «Da krigen kom til Ringerike» som vises nøyaktig på dagen 80 år etter at kampene raste i Haugsbygd.

Det er stengt for kommentarer.